Ruudukon asiakaskokemuksia

Miksi valitsisit meidät?

"Tyytyväiset asiakkaat ovat paras palkinto, mitä tästä työstä voi saada"

Löydät lisää arvosteluja puolueettomasta Urakkamaailma-palvelusta.

"Hyvä valinta! Voin lämpimästi suositella yritystä kenelle vain"

Tässä projektissa hyvää oli se, että Ruudukko halusi tehdä myös tällaisen pikkuhomman, kerrostalokolmion sisäovien vaihdon. Jokin firma ei viitsinyt edes vastata tiedusteluuni.
Hyvää oli lopputulos avaimet käteen -periaatteella.

Hyvää oli myös se, että asennus ajoittui 2 eri päivälle. Jälkimmäisenä pystyi fiksaamaan vielä eräät pikkuasiat kuntoon.

— Lea Salminen, Tampere
Avaimet käteen -palvelu

"Hyvää odoteltiin mutta priimaa tuli"

Tuhannet kiitokset erinomaisen hyvästä työstä sisäovien ja karmien uusimisessa. Kouluarvosana 10+ hyvästä palvelusta. Työn laatu => hyvää odoteltiin mutta priimaa tuli ja hinta oli kohdallaan Suosittelen varauksetta vastaaviin remontteihin.

Kiitos ovien ja karmien vaihdosta, työ sujui hyvin ja ripeästi, ovat asiallisesti asennettu.
Käytimme ostoslistaa joka tuli meille ei tarvinnut kun käydä kaupassa valita tuotteet ja maksaa helppoa kuin mikä. Asentajat mukavia huumorintajuisia miehiä.

Ehdottomasti suosittelen muillekin käyttämään Ruudukon palvelua.

— Tapani ja Pirjo Baumgartner, Tampere
Ostoslista-palvelu

Perusovien asennus kerrostaloon

"Kaikki meni niinkuin pitikin ja mitään yllätyksiä ei tullut"

Ovi on juuri niin kuin pitikin, luulin vuosia ettei noin outoon ja pieneen aukkoon voi mitään ovea edes asentaa mutta näköjään voi.

Kaikki meni niinkuin pitikin ja mitään yllätyksiä ei tullut. Asentaja oli ystävällinen ja asennus sujui ripeästi ja ongelmitta.
Olen erittäin tyytyväinen koko prosessiin, tilaus, mittaus, asennus ja laskutuskin niin kuin oli sovittu.

— Laura Suonpää
Erikoismittainen sisäovi

"Hinta-laatusuhde oli kohdillaan"

Olemme tyytyväisiä, että tilasimme oviremontin juuri teiltä. Työn jälki oli erittäin siistiä ja palvelu hyvää ja ystävällistä. Lisäksi hinta-laatusuhde oli kohdillaan.

Suosittelen ehdottomasti!

— Jenni S, Pirkkala

"Kotimme oviremontti oli parempi kuin mitä ajattelin"

Ensimmäinen yhteydenotto loi jo hyvän vaikutelman. Heti seuraavana päivänä sain hyvin ystävällissävyisen vastauksen ja tarkennusta toivomaani oviremonttiin.

Tarjous tulevasta urakasta oli todella mieleinen ja työt saatiin sovitun aikataulun mukaisesti käyntiin. Kun miehet ensimmäisenä aamuna paikalle tulivat oli hienoa kuinka he esittelivät itsensä ja etunimillä siinä sitten homma lähti käyntiin.

Työ sujui jouhevasti, meidän iso perhe mahtui hyvin toimimaan askareissaan ja ovet vaihtuivat vanhoista uusiin raikastaen koko kodin.

Työn päätyttyä kotimme jäi siistiksi, työn jälki oli huippu hienoa ja kotimme oviremontti oli parempi kuin mitä ajattelin.

Voin todellakin suositella Ruudukkoa kun olette vailla kotinne uudistamista. Ammattitaidolla ja ammatillisella ohjeistuksella Ruudukon porukka urakkansa hoitaa.

— Sari Kiviranta, Ylöjärvi
Avaimet käteen -palvelu

Asiakkaamme ovat vaativia, siksi he saavat erityiskohtelun

 • Olemme erikoistuneet oviin

  Hyödy täsmällisestä ja mutkattomasta toimituksesta, ensiluokkaisesta hinta-laatusuhteesta sekä vähintäänkin erinomaisesta työnjäljestä.

 • Järkevä hinnoittelu

  Meiltä saamasi hinta ei ole vedetty hatusta tai hihasta. Se perustuu yksin ja ainoastaan onnistuneeseen lopputulokseen.

 • Tehdään mitä luvataan

  Tuskin kaipaat jännitystä ja hurjia käänteitä remonttiisi? Siinä tapauksessa voimme tarjota sinulle yllätyksettömän, mutta varman palvelun.

 • Takuu, jota ei tarvitse hävetä

  1 080 päivää, eli 36 kuukautta on pitkä aika – juuri sen verran saat ovillesi asennustakuuta. Ja kaupan päälle vähintään 24 kk:n tuotetakuun.

 • Henkilökohtaista palvelua

  Olemme tarkoituksella pieni yritys, jotta voit asioida tuttujen yhteyshenkilöiden kanssa koko remontin ajan.