Aito ovien ammattilainen

Asuntosi ulko-ovi kruunaa kotisi. Se näkyy ulos, sisälle, vieraille ja naapureille. Me annamme sille ansaitsemansa huomion.

Teemme nämä ja paljon muuta!

Laaja ovien palveluvalikoima

Vakiokokoiset ulko-ovet

Parvekkeen ovet

Erikoismittaiset ulko-ovet

Varaston ovet

Terassin ovet

Ulko-ovien myynti ja asennuspalvelu Tampereen seudulla

Olet rohkeasti päättänyt tai vielä harkitsemassa oviremontin tekemistä. Nyt on hyvä hetki punnita vaihtoehtoja myös asennuksen suhteen.

Tarjoamme sinulle asennuspalvelua eri tavoilla:

 1. Avaimet käteen: mittaamme, toimitamme sovitut tuotteet, puramme vanhat pois ja asennamme uudet paikoilleen.
 2. Ostoslista ja avaimet käteen: mittaamme tuotteet ja annamme sinulle helppotajuisen ostoslistan tarvittavista tuotteista mittoineen. Tilaa ja maksa tuotteet valitsemaasi liikkeeseen. Me noudamme tuotteet, puramme vanhat pois ja asennamme uudet paikoilleen.

Asennuspalveluun sisältyy lähtökohtaisesti myös listoitus, kynnysten asennus sekä oven painikkeiden ja vääntimien asennus.

Ovien asennus on erikoisalaamme

Tämä ei ole salaisuus; Hyvin eristävän, turvallisen ja upean näköisen ulko-oven tekemiseen tarvitaan paljon teknistä osaamista ja tietotaitoa. Ovesi valmistetaan melko varmasti tilaustyönä.

Niin tehdään myös ovesi asennus. Millintarkasti ja käsityönä.

Olemme erikoistuneet oviasennuksiin ja -huoltoihin hyvästä syystä – jotta sinulla olisi mahdollisuus saada remonttisi maaliin vaivattomasti ja hyvillä mielin.

Emme ole iso rakennusliike emmekä yritä osata kaikkea täydellisesti, koska se ei edes ole mahdollista. Mutta ovet me tunnemme ja osaamme asentaa ja huoltaa niitä hyvin, jopa erinomaisesti.

Järkevään hintaan, tottakai.

Uskallamme jopa väittää, että parempaa hinta-laatusuhdetta et muualta löydä!

Mitä mieltä olet, eiköhän aleta tuumasta toimeen?

Mitä ulko-ovet tai niiden asennus maksaa?

Ulko-oven asennuksen hinta

Voit tutkia vakiokoisten ovien hintoja rautakauppojen ja ovivalmistajien nettisivuilta, soittamalla tai käymällä liikkeessä. Sieltä saat käsityksen minkälaisissa hinnoissa erilaiset ovet ja karmit ovat.

Paljonko maksaa ulko-oven asennus?

Suuntaa-antava yksittäishinta ulko-oven, terassin oven tai parvekeoven asennukseen (purku ja asennus karmeineen, kynnys, listoitus / laudoitus) on alkaen 600 € / oviaukko. Varsinaisen hinnan saat pyytämällä tarjouksen.

 • VINKKI

  Yksittäisen oven asennus on aina kallein vaihtoehto mutta asennushinta per ovi pienenee, mitä enemmän ovia asennetaan kerralla.

 • VINKKI

  Ovien asennustyön osuus on kotitalousvähennyskelpoista työtä, mikäli ehdot täyttyvät. Lue tarkemmin: vero.fi/kotitalousvähennys

Mitkä asiat vaikuttavat asennuksen hintaan?

Oven asennuksen hinta on tapauskohtainen ja hintaan vaikuttavat seuraavat seikat:

 • minkälainen ovi on kyseessä – sisäovi, ulko-ovi, liukuovi jne.
 • asennuksen haasteellisuus, tarvittavien asentajien määrä
 • kohteeseen asennettavien ovien määrä
 • kohteen sijainti

Hintaan vaikuttaa lisäksi rakennuksen valmistumisvuosi. Suunnilleen 1970-luvun lopun jälkeen rakennetuissa kohteissa asennus on yleensä hieman helpompi ja sitä aiemmin rakennetuissa taas vaativampi.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?

"Kouluarvosana 10+ hyvästä palvelusta"

Tuhannet kiitokset erinomaisen hyvästä työstä sisäovien ja karmien uusimisessa. Kouluarvosana 10+ hyvästä palvelusta. Työn laatu => hyvää odoteltiin mutta priimaa tuli ja hinta oli kohdallaan Suosittelen varauksetta vastaaviin remontteihin.

Pirjo ja Tapani Baumgartner, Tampere
Ostoslista-palvelu

"Ensimmäinen yhteydenotto loi jo hyvän vaikutelman."

Työ sujui jouhevasti, meidän iso perhe mahtui hyvin toimimaan askareissaan ja ovet vaihtuivat vanhoista uusiin raikastaen koko kodin. Työn päätyttyä kotimme jäi siistiksi, työn jälki oli huippu hienoa ja kotimme oviremontti oli parempi kuin mitä ajattelin.

Sari Kiviranta, Ylöjärvi
Avaimet käteen -palvelu

Terassin oven vaihto omakotitaloon

Terassin oven asennus omakotitaloon

Väliovi kerrostalon eteiseen

Väliovi kerrostaloasunnon eteiseen

Takaoven ja karmien vaihto omakotitaloon

Sivuoven asennus omakotitaloon

Kerrostalon sisäoviremontti

Väliovi kerrostaloasunnon eteiseen

Parvekkeen oviremontti omakotitaloon

Parvekeoven asennus omakotitaloon

Oviremontin tekeminen on nyt yhtä helppoa kuin kahvin keitto

Teimme sinulle valmiita paketteja, joista valita:

SUOSITUIN

Avaimet käteen -ovet

Remontointi on helppoa ja mukavaa – varsinkin kun katselet itse vierestä. Valitset vain ovet ja sopivan asennusajankohdan. Me hoidamme loput!

Avaimet ja ostoslista käteen -ovet

Tämä on melkein sama kuin Avaimet käteen – sillä erotuksella että voit itse hankkia ovet mistä haluat. Toimitamme sinulle helppotajuisen ostoslistan, jolla sinun on yksinkertaista ostaa oikeat osat.

Huoltopalvelu

Onko sinulla ovia, jotka kaipaavat huoltoa tai korjausta? Meiltä löytyy kokenut oviasentaja, jolta työ käy joutuisasti, mutta mittatarkasti. Ota yhteyttä ja sovi käynti!

Edullinen ja helppo Svea-rahoitus

Joustava rahoitus – voit maksaa kätevästi erissä!

Jaa remonttisi kustannukset helposti useaan pienempään erään. Lyhentäminen onnistuu oman suunnitelmasi mukaan ja itsellesi sopivissa kuukausierissä.

Siirry täyttämään osamaksusopimusta

Et tarvitse käsirahaa, vakuuksia eikä takaajia
Voit hakea luottopäätöksen helposti jo ennakkoon
Luottopäätöksen saat heti
Mahdollisuus jopa 10 kuukauden korottomaan maksuaikaan

Hae luottoa ostoksillesi joustavasti ja turvallisesti yhteistyökumppanimme Svea:n tarjoamalla rahoituksella. Aloittaminen on helppoa et tarvitse käsirahaa, vakuuksia tai takaajia.

Sinulla on mahdollista saada jopa 10 ensimmäistä kuukautta korotonta maksuaikaa, minkä jälkeen voit maksaa laskun pois kerralla tai sinulle sopivissa kuukausierissä. Voit hakea luottoa 200-6000 euron väliltä.

Voit hakea luottopäätöksen helposti jo ennakkoon – näin luotto on valmiina, kun saavut ostoksille. Voit myös halutessasi ensin neuvotella myyjän kanssa ja hakea luottoa sen jälkeen omalta kotisohvaltasi. Miten ikinä teetkin, on luottopäätös voimassa 90 päivää, joten voit miettiä ostopäätöstä rauhassa.

Luottohakemuksen voit tehdä itsenäisesti mobiilissa tai selaimella. Luottopäätöksen saat heti ja sopimuksen sähköisen allekirjoituksen jälkeen erämaksu on valmiina käytettäväksi.

Kun ostat erämaksulla, saat maksusuunnitelman mukaiset laskut, joista ensimmäinen saapuu ostokuukautta seuraavana kuukautena.

Svean luottopalvelussa et saa ylimääräistä korttia lompakkoosi eikä sinun tarvitse huolehtia luoton lopetuksesta Svealle sen maksamisen jälkeen. Olipa hankintasi siis iso tai pieni, hoituu maksaminen joustavasti.

Erämaksun ja Storepay -luoton yleiset ehdot.

Kysy lisää myyjältäsi tai siirry tästä linkistä täyttämään osamaksuhakemusta!

Esimerkkilaskelma todellisesta vuosikorosta:

Erämaksu: Jos luoton määrä on esimerkiksi 2 000 euroa ja laina-aika 10 kk, käsittelykulu 0,01 % pääomasta päivässä, kuitenkin vähintään 5 € ja enintään 150 € vuodessa, ja luottokorko 0 %, on kuukausierä 206 €. Esimerkkiluoton kokonaismäärä on 2 060 €, josta luottokustannukset ovat 60 € ja koron osuus 0 €. Erämaksun mahdollinen perustamiskulu laskutetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Todellinen vuosikorko 6,69 %.

Ostoluotto: Jos luoton määrä on esimerkiksi 2000 euroa ja laina-aika 12 kk, perustamiskulu 5,00 € ja luottokorko 19,95 %, on kuukausierä 185,64 €. Esimerkkiluoton kokonaismäärä on 2 227,65 €, josta luottokustannukset ovat 227,65 € ja koron osuus 222,65 €. Ostoluoton perustamiskulu veloitetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Todellinen vuosikorko 22,40 %

Asiakkaamme ovat vaativia, siksi he saavat erityiskohtelun

 • Olemme erikoistuneet oviin

  Hyödy täsmällisestä ja mutkattomasta toimituksesta, ensiluokkaisesta hinta-laatusuhteesta sekä vähintäänkin erinomaisesta työnjäljestä.

 • Järkevä hinnoittelu

  Meiltä saamasi hinta ei ole vedetty hatusta tai hihasta. Se perustuu yksin ja ainoastaan onnistuneeseen lopputulokseen.

 • Tehdään mitä luvataan

  Tuskin kaipaat jännitystä ja hurjia käänteitä remonttiisi? Siinä tapauksessa voimme tarjota sinulle yllätyksettömän, mutta varman palvelun.

 • Takuu, jota ei tarvitse hävetä

  1 080 päivää, eli 36 kuukautta on pitkä aika – juuri sen verran saat ovillesi asennustakuuta. Ja kaupan päälle vähintään 24 kk:n tuotetakuun.

 • Henkilökohtaista palvelua

  Olemme tarkoituksella pieni yritys, jotta voit asioida tuttujen yhteyshenkilöiden kanssa koko remontin ajan.

Hyviä kysymyksiä asiakkailtamme:

Ruudukko ei itse valmista ulko-ovia.

Hankimme ovet aina asiakkaan tarpeen mukaan eri tahoilta, rakennustarvikeliikkeistä tai yhteistyökumppaneiltamme, kuten esimerkiksi Piklakselta tai Eduxilta.

Toimitamme:

 • Ulko-ovet, varaston ovet
 • Terassin ovet, parvekeovet, ranskalaisen parvekkeen ovet
 • Ulkopariovet

Toistaiseksi ei ole vielä saatavilla. Heti kun sellainen saadaan tehtyä, niin laitamme sen kotisivuillemme luettavaksi.

Voimme toimittaa lähes kaikenlaiset ovet myös erikoismittaisina, tietyin mittarajoituksin.

Ovia saa lähes kaiken mallisina sekä erikokoisilla lasiaukoilla ja ruudukoilla.

Kyllä, ovet voidaan usein toimittaa lähes kaikilla RAL-värikartaston mukaisilla väreillä.

Ei, vanhojen ulko-ovien maalaus ei kuulu palveluvalikoimaamme tällä hetkellä.

Onnistuu. Sekä omakotitalon että taloyhtiön ulko-oviremontti voidaan tehdä myös talvella, jos -10 asteen pakkasraja ei ylity. Ovi on poissa paikaltaan vain lyhyen aikaa, joten tupa ei ehdi kylmetä. Lisäksi talviajan kuiva ilma takaa ihanteelliset olosuhteet, eikä talon rakenteisiin pääse kosteutta.

Asennuspalvelut:

Asennamme sisäovet, kosteiden tilojen ovet, äänieristysovet, palo-ovet, liukuovet, taiteovet, ulko-ovet, terassin ovet ja parvekeovet.

Kyllä voit, mutta huomioithan, että ovien täytyy olla oikean mittaisia, jotta ne on mahdollista asentaa. Emme vastaa muiden tekemistä mittavirheistä aiheutuneista lisäkustannuksista.

Asennuspalveluumme kuuluu mittaus, eli jos tilaat meiltä asennuksen ennen ovien hankkimista, niin me vastaamme mitoista.

Kyllä ja ei, tarkemmin alla.

Kyllä:

Uudemmat vakiokokoiset sisäovet voidaan usein vaihtaa vanhan karmin saranoihin.

Erikoismittaisia sisäovia voidaan tietyin rajoituksin asentaa toimimaan vanhaan karmiin mutta tulee huomioida seuraavaa:

Oven toiminta ei ehkä ole ihan täysin vastaavanlainen kuten ovi toimisi uusissa sille tehdyissä karmeissa.

Tämä voi johtua mm. seuraavista asioista:

 • Vanhat karmit eivät ehkä ole suorat
 • Saranoiden asento voi olla vääntynyt
 • Karmeissa voi olla paksu maalikerros
 • Vanhan vastaraudan malli on erilainen (eli se kohta mihin oven kieli menee)

Ei:

Monia ovia ei ole mahdollista ostaa tai järkevästi asentaa ilman karmeja. Esimerkiksi ulko-ovet, terassin ovet, parvekeovet, ääniseristysovet ja pesuhuoneen lasiovet myydään ja asennetaan aina karmeineen.

Vanhan oven/karmin purku, uusien asennus, listoitus, kynnyksen asennus, painikkeen ja perusmallisten lukitusten asennus.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Palvelualueemme on pääasiassa Tampereen seutu mutta kuljemme tarvittaessa noin 60 kilometriä Tampereelta, paikkakunnille kuten Hämeenlinna, Orivesi, Hämeenkyrö, Pälkäne, Hauho, Sastamala, Urjala ja lähikunnat.

» Tarjouspyyntölomake

Lähetä viesti

"*" näyttää pakolliset kentät

Tallennamme yhteystietosi turvallisesti ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Lisätietoja löydät täältä.

Homma sujuu, kun on hyvät yhteistyökumppanit

K-Rauta
Piklas-ovet
EDUX-ovet