Käsi ylös, jos haluat päästä helpolla oviremontissa!

tapa remontoida kotisi väliovet

Teemme nämä ja paljon muuta!

Laaja ovien palveluvalikoima

Vakiokokoiset väliovet

Erikoismittaiset väliovet

Pariovet ja lasiovet

Äänieristetyt ovet eli desibeliovet

Palo-ovet

Taiteovet

Saunan ja pesuhuoneen ovet

Liukuovet

Erikoismuotoiset ovet

Sisäovien myynti ja asennuspalvelu Tampereen seudulla

Autamme ja ratkaisemme

Uskomme vahvasti, että pystymme auttamaan sinua asunnon oviin liittyvissä kysymyksissä ja tarpeissa!

Sinun ei tarvitse tietää oviasioista mitään  – riittää kunhan tiedät minkä tyyliset ovet haluat. Kuuntelemme ja opastamme sinua ja keskustelujen pohjalta tarjoamme sinulle parhaiten soveltuvaa ratkaisua.

Voit valita jonkin näistä:

 • ovet, karmit ja asennus
 • pelkät ovet ja karmit
 • pelkkä asennus

Ota yhteyttä, niin autamme sinua mutkattomasti asiassa eteenpäin.

Ovi joka tilanteeseen, myös erikoismitoilla

Tiesitkö että vanhemmissa, 1970-luvulla ja sitä aiemmin rakennetuissa taloissa ovien mitat eivät yleensä ole nykystandardien mukaisia. Niitä ei siis saa suoraan rautakaupan hyllystä.

Mutta ei hätää, sillä Ruudukko toimittaa kaikki ovet myös erikoismittaisina!

 • sisäovet, roiskesuojatut ovet
 • äänieristetyt ovet
 • pariovet, sisäovet levikkeellä
 • liukuovet, taiteovet
 • pesuhuoneen lasiovet
 • saunan ovet

Sekä lisäksi:

 • erikoismuotoiset ovet
 • laajalla värivalikoimalla

Kävisikö esimerkiksi musta liukuovi tai pinkki väliovi?

Jos remonttikohteesi on Tampereen seudulla, sinulla on nyt mahdollisuus valita alueen ainoa oviin erikoistunut asennuspalvelu.

Samalla valitset ensiluokkaisen hinta-laatusuhteen, luotettavan toimituksen, hyvän asiakaspalvelun sekä tietysti erinomaisen lopputuloksen. Ja paljon muuta.

Tarjoamme asennuspalvelua eri tavoilla:

 1. Avaimet käteen: mittaamme, toimitamme sovitut tuotteet, puramme vanhat pois ja asennamme uudet paikoilleen.
 2. Ostoslista ja avaimet käteen: mittaamme tuotteet ja annamme sinulle helppotajuisen ostoslistan tarvittavista tuotteista mittoineen. Tilaa ja maksa tuotteet valitsemaasi liikkeeseen. Me noudamme tuotteet, puramme vanhat pois ja asennamme uudet paikoilleen.

Asennuspalveluun sisältyy lähtökohtaisesti myös listoitus, kynnysten asennus sekä oven painikkeiden ja vääntimien asennus.

Ammattilaisen asentama ovi on toimintavarma

Vanhojen ovien purku ja uusien asennus siististi ei aina ole ihan yksinkertainen homma vaikka näin voisi luulla. On tilanteita, joissa ammattilainenkin kohtaa todellisia haasteita – erityisesti hieman vanhemmissa kohteissa.

Vielä ei kuitenkaan ole tullut eteen työmaata, jossa ovien erikoisosaaminen ja satojen asennusten kokemus ei olisi riittänyt.

Ammattilaisen suorittama huolellinen asennus varmistaa sen, että ovesi toimii kuten pitääkin. Se ei nitku eikä narise, aukeaa ja sulkeutuu kuten pitää ja näyttää hyvältä!

Nauti pidennetystä, 36 kk:n asennustakuusta

Käytämme asennustyössä tunnettujen valmistajien laadukkaita materiaaleja ja tilanteeseen soveltuvia kiinnityksiä. Koko työ perustuu aina huolelliseen mittaukseen, suunnitteluun ja asennukseen.

Siksi pystymme antamaan sinulle tavallista pidemmän, 36 kuukauden asennustakuun.

Tätä useimmat asiakkaamme ovat arvostaneet.

Asiakkaamme ovat kiitelleet myös aikataulujen pitävyyttä, joustavuutta, siisteyttä ja tietysti työn jälkeä. Voit lukea asiakkaiden omin sanoin kertomaa palautetta Asiakaskokemuksia-sivulta.

Mitä mieltä olet, eiköhän aleta tuumasta toimeen?

Mitä sisäovet tai niiden asennus maksaa?

Sisäovien asennuksen hinta

Voit tutkia vakiokoisten ovien hintoja rautakauppojen ja ovivalmistajien nettisivuilta, soittamalla tai käymällä liikkeessä. Sieltä saat käsityksen minkälaisissa hinnoissa erilaiset ovet ja karmit ovat.

Paljonko maksaa erikoismittainen sisäovi?

Yksittäisen sisätiloihin sijoitettavan erikoismittasen oven hinnat alkavat 250 eurosta ja karmit 80 eurosta. Lisäksi tulee huomioida rahtikulut, jotka ovat yhteensä noin 80–150 euroa riippuen tilattavista ovimääristä.

Paljonko maksaa sisäoven asennus?

Tässä suuntaa-antavia yksittäishintoja sisäovien asennukselle (purku ja asennus karmeineen, kynnys, listoitus). Varsinaisen hinnan saat pyytämällä tarjouksen.

 • vakiomittainen sisäovi karmeineen alkaen 250 € / oviaukko
 • erikoismittainen sisäovi (ei karmeja) alkaen 175 € / ovi
 • erikoismittainen sisäovi karmeineen tai taiteovi alkaen 300 € / oviaukko
 • liukuovi, pariovi alkaen 500 € / oviaukko
 • ulko-ovi, terassin ovi tai parvekeovi alkaen 600 € / oviaukko
 • VINKKI

  Yksittäisen oven asennus on aina kallein vaihtoehto mutta asennushinta per ovi pienenee, mitä enemmän ovia asennetaan kerralla.

 • VINKKI

  Ovien asennustyön osuus on kotitalousvähennyskelpoista työtä, mikäli ehdot täyttyvät. Lue tarkemmin: vero.fi/kotitalousvähennys

Mitkä asiat vaikuttavat asennuksen hintaan?

Oven asennuksen hinta on tapauskohtainen ja hintaan vaikuttavat seuraavat seikat:

 • minkälainen ovi on kyseessä – sisäovi, ulko-ovi, liukuovi jne.
 • asennuksen haasteellisuus, tarvittavien asentajien määrä
 • kohteeseen asennettavien ovien määrä
 • kohteen sijainti

Hintaan vaikuttaa lisäksi rakennuksen valmistumisvuosi. Suunnilleen 1970-luvun lopun jälkeen rakennetuissa kohteissa asennus on yleensä helpompi ja sitä aiemmin rakennetuissa taas vaativampi.

Perusovien asennus kerrostaloon

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?

"Kouluarvosana 10+ hyvästä palvelusta"

Tuhannet kiitokset erinomaisen hyvästä työstä sisäovien ja karmien uusimisessa. Kouluarvosana 10+ hyvästä palvelusta. Työn laatu => hyvää odoteltiin mutta priimaa tuli ja hinta oli kohdallaan Suosittelen varauksetta vastaaviin remontteihin.

Pirjo ja Tapani Baumgartner, Tampere
Ostoslista-palvelu

"Ensimmäinen yhteydenotto loi jo hyvän vaikutelman."

Työ sujui jouhevasti, meidän iso perhe mahtui hyvin toimimaan askareissaan ja ovet vaihtuivat vanhoista uusiin raikastaen koko kodin. Työn päätyttyä kotimme jäi siistiksi, työn jälki oli huippu hienoa ja kotimme oviremontti oli parempi kuin mitä ajattelin.

Sari Kiviranta, Ylöjärvi
Avaimet käteen -palvelu

Terassin oven vaihto omakotitaloon

Terassin oven asennus omakotitaloon

Väliovi kerrostalon eteiseen

Väliovi kerrostaloasunnon eteiseen

Takaoven ja karmien vaihto omakotitaloon

Sivuoven asennus omakotitaloon

Kerrostalon sisäoviremontti

Väliovi kerrostaloasunnon eteiseen

Parvekkeen oviremontti omakotitaloon

Parvekeoven asennus omakotitaloon

Oviremontin tekeminen on nyt yhtä helppoa kuin kahvin keitto

Teimme sinulle valmiita paketteja, joista valita:

SUOSITUIN

Avaimet käteen -ovet

Remontointi on helppoa ja mukavaa – varsinkin kun katselet itse vierestä. Valitset vain ovet ja sopivan asennusajankohdan. Me hoidamme loput!

Avaimet ja ostoslista käteen -ovet

Tämä on melkein sama kuin Avaimet käteen – sillä erotuksella että voit itse hankkia ovet mistä haluat. Toimitamme sinulle helppotajuisen ostoslistan, jolla sinun on yksinkertaista ostaa oikeat osat.

Huoltopalvelu

Onko sinulla ovia, jotka kaipaavat huoltoa tai korjausta? Meiltä löytyy kokenut oviasentaja, jolta työ käy joutuisasti, mutta mittatarkasti. Ota yhteyttä ja sovi käynti!

Edullinen ja helppo Svea-rahoitus

Joustava rahoitus – voit maksaa kätevästi erissä!

Jaa remonttisi kustannukset helposti useaan pienempään erään. Lyhentäminen onnistuu oman suunnitelmasi mukaan ja itsellesi sopivissa kuukausierissä.

Siirry täyttämään osamaksusopimusta

Et tarvitse käsirahaa, vakuuksia eikä takaajia
Voit hakea luottopäätöksen helposti jo ennakkoon
Luottopäätöksen saat heti
Mahdollisuus jopa 10 kuukauden korottomaan maksuaikaan

Hae luottoa ostoksillesi joustavasti ja turvallisesti yhteistyökumppanimme Svea:n tarjoamalla rahoituksella. Aloittaminen on helppoa et tarvitse käsirahaa, vakuuksia tai takaajia.

Sinulla on mahdollista saada jopa 10 ensimmäistä kuukautta korotonta maksuaikaa, minkä jälkeen voit maksaa laskun pois kerralla tai sinulle sopivissa kuukausierissä. Voit hakea luottoa 200-6000 euron väliltä.

Voit hakea luottopäätöksen helposti jo ennakkoon – näin luotto on valmiina, kun saavut ostoksille. Voit myös halutessasi ensin neuvotella myyjän kanssa ja hakea luottoa sen jälkeen omalta kotisohvaltasi. Miten ikinä teetkin, on luottopäätös voimassa 90 päivää, joten voit miettiä ostopäätöstä rauhassa.

Luottohakemuksen voit tehdä itsenäisesti mobiilissa tai selaimella. Luottopäätöksen saat heti ja sopimuksen sähköisen allekirjoituksen jälkeen erämaksu on valmiina käytettäväksi.

Kun ostat erämaksulla, saat maksusuunnitelman mukaiset laskut, joista ensimmäinen saapuu ostokuukautta seuraavana kuukautena.

Svean luottopalvelussa et saa ylimääräistä korttia lompakkoosi eikä sinun tarvitse huolehtia luoton lopetuksesta Svealle sen maksamisen jälkeen. Olipa hankintasi siis iso tai pieni, hoituu maksaminen joustavasti.

Erämaksun ja Storepay -luoton yleiset ehdot.

Kysy lisää myyjältäsi tai siirry tästä linkistä täyttämään osamaksuhakemusta!

Esimerkkilaskelma todellisesta vuosikorosta:

Erämaksu: Jos luoton määrä on esimerkiksi 2 000 euroa ja laina-aika 10 kk, käsittelykulu 0,01 % pääomasta päivässä, kuitenkin vähintään 5 € ja enintään 150 € vuodessa, ja luottokorko 0 %, on kuukausierä 206 €. Esimerkkiluoton kokonaismäärä on 2 060 €, josta luottokustannukset ovat 60 € ja koron osuus 0 €. Erämaksun mahdollinen perustamiskulu laskutetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Todellinen vuosikorko 6,69 %.

Ostoluotto: Jos luoton määrä on esimerkiksi 2000 euroa ja laina-aika 12 kk, perustamiskulu 5,00 € ja luottokorko 19,95 %, on kuukausierä 185,64 €. Esimerkkiluoton kokonaismäärä on 2 227,65 €, josta luottokustannukset ovat 227,65 € ja koron osuus 222,65 €. Ostoluoton perustamiskulu veloitetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Todellinen vuosikorko 22,40 %

Asiakkaamme ovat vaativia, siksi he saavat erityiskohtelun

 • Olemme erikoistuneet oviin

  Hyödy täsmällisestä ja mutkattomasta toimituksesta, ensiluokkaisesta hinta-laatusuhteesta sekä vähintäänkin erinomaisesta työnjäljestä.

 • Järkevä hinnoittelu

  Meiltä saamasi hinta ei ole vedetty hatusta tai hihasta. Se perustuu yksin ja ainoastaan onnistuneeseen lopputulokseen.

 • Tehdään mitä luvataan

  Tuskin kaipaat jännitystä ja hurjia käänteitä remonttiisi? Siinä tapauksessa voimme tarjota sinulle yllätyksettömän, mutta varman palvelun.

 • Takuu, jota ei tarvitse hävetä

  1 080 päivää, eli 36 kuukautta on pitkä aika – juuri sen verran saat ovillesi asennustakuuta. Ja kaupan päälle vähintään 24 kk:n tuotetakuun.

 • Henkilökohtaista palvelua

  Olemme tarkoituksella pieni yritys, jotta voit asioida tuttujen yhteyshenkilöiden kanssa koko remontin ajan.

Hyviä kysymyksiä asiakkailtamme:

Ruudukko ei itse valmista ulko-ovia.

Hankimme ovet aina asiakkaan tarpeen mukaan eri tahoilta, rakennustarvikeliikkeistä tai yhteistyökumppaneiltamme.

Toimitamme:

 • Sisäovet, väliovet
 • Roiskesuojatut ovet, kostean tilan lasiovet
 • Äänieristysovet
 • Pariovet
 • Palo-ovet
 • Liukuovet
 • Taiteovet

Voimme toimittaa lähes kaikenlaiset ovet myös erikoismittaisina, tietyin mittarajoituksin.

Ovia saa lähes kaiken mallisina.

Umpiovia saa esimerkiksi 1-, 2-, 3- tai 4-peilisenä, vaakaurilla (Raita), pystyurilla (Kaisla) jne.

Lisäksi ovia saa erilaisilla lasiaukoilla ja ruudukoilla (6-, 8-, 10-, 12-ruutua).

Toistaiseksi ei ole vielä saatavilla. Heti kun sellainen saadaan tehtyä, niin laitamme sen kotisivuillemme luettavaksi.

Kyllä, äänieristysovia saa lähes samoilla ovimalleilla kuin sisäovia.

Katso myös kysymys “Minkämallisia tai tyylisiä sisäovia saa mittatilauksena?”

Äänieristystä voi parantaa hieman tiivistämällä ovi ilmatiiviiksi. Tämä tarkoittaa oven alle sijoitettavaa sopivan korkeaa kynnystä ja oven tiivistämistä kauttaaltaan.

Paremman äänieristyksen saa, kun tilalle vaihdetaan luokiteltu äänieristysovi tai palo-ovi. Nämä myydään ja asennetaan aina karmien ja kynnyksen kanssa. Lisäksi asennusvaiheessa tulee huomioida oikeanlainen eristys karmin ja seinän välissä, jotta ääni ei pääse kiertämään sieltä.

Markkinoilla on myytävänä myös ääntä eristäviä sisäovia, jonka voi asentaa tavallisiin välioven karmeihin. Me jättäisimme kuitenkin kyseisen tuotteen hankkimatta. Kannattaa lukea netistä kokemuksia asiaan liittyen.

Ovien äänieristyksen yhteydessä täytyy huomioida myös huoneen ilmanvaihto. Tarvittaessa se voidaan järjestää asentamalla äänenvaimennettu ovivirtaussäleikkö oven karmin päälle piiloon.

Kyllä, ovet – ja myös karmit – voidaan voidaan toimittaa lähes kaikilla RAL-värikartaston mukaisilla väreillä.

Saranoissa värivalikoima on rajattu.

Ei, vanhojen ovien maalaus ei kuulu palveluvalikoimaamme tällä hetkellä.

Asennuspalvelut:

Asennamme sisäovet, kosteiden tilojen ovet, äänieristysovet, palo-ovet, liukuovet, taiteovet, ulko-ovet, terassin ovet ja parvekeovet.

Kyllä voit, mutta huomioithan, että ovien täytyy olla oikean mittaisia, jotta ne on mahdollista asentaa. Emme vastaa muiden tekemistä mittavirheistä aiheutuneista lisäkustannuksista.

Asennuspalveluumme kuuluu mittaus, eli jos tilaat meiltä asennuksen ennen ovien hankkimista, niin me vastaamme mitoista.

Kyllä ja ei, tarkemmin alla.

Kyllä:

Uudemmat vakiokokoiset sisäovet voidaan usein vaihtaa vanhan karmin saranoihin.

Erikoismittaisia sisäovia voidaan tietyin rajoituksin asentaa toimimaan vanhaan karmiin mutta tulee huomioida seuraavaa:

Oven toiminta ei ehkä ole vastaava kuten oven toiminta uusissa karmeissa.

Tämä voi johtua mm. seuraavista asioista:

 • Vanhat karmit eivät ehkä ole suorat
 • Saranoiden asento voi olla vääntynyt
 • Karmeissa voi olla paksu maalikerros
 • Vanhan vastaraudan malli on erilainen (eli se kohta mihin oven kieli menee)

Ei:

Monia ovia ei ole mahdollista ostaa tai järkevästi asentaa ilman karmeja. Esimerkiksi ulko-ovet, terassin ovet, parvekeovet, ääniseristysovet ja pesuhuoneen lasiovet myydään ja asennetaan aina karmeineen.

Vanhan oven/karmin purku, uusien asennus, listoitus, kynnyksen asennus, painikkeen ja perusmallisten lukitusten asennus.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Palvelualueemme on pääasiassa Tampereen seutu mutta kuljemme tarvittaessa noin 60 kilometriä Tampereelta, paikkakunnille kuten Hämeenlinna, Orivesi, Hämeenkyrö, Pälkäne, Hauho, Sastamala, Urjala ja lähikunnat.

» Tarjouspyyntölomake

Lähetä viesti

"*" näyttää pakolliset kentät

Tallennamme yhteystietosi turvallisesti ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Lisätietoja löydät täältä.

Homma sujuu, kun on hyvät yhteistyökumppanit

K-Rauta
Piklas-ovet
EDUX-ovet